FBÜ'den Haberler

Dr. Öğr. Üyesi Tuba ELDEM'den Başarı!

11 Ağustos 2021 Saat 10:39

Fenerbahçe Üniversitesi Siberalan Çalışmaları Merkezi Müdürü ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Dr.Tuba Eldem,  Alman Uluslararası ve Güvenlik İşleri Enstitüsü (SWP) 2021-2022 dönemi araştırmacı bursunu

Doç. Dr. Erdal ŞEN Covid-19 Yetkinlikler Listesinde Yer Aldı!

16 Temmuz 2021 Saat 08:23

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri (İng.) Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erdal ŞEN, “COVID-19 Yetkinlikler Listesi” kapsamında yer aldı.

Fenerbahçe Üniversitesi’nde Yeni Kurulan MIS Programı ve KVK Konusundaki Gelişmeler

29 Haziran 2021 Saat 08:49

Medyascope TV'de yayınlanan Netizen’de bu hafta, Fenerbahçe Üniversitesi’nde yeni kurulan “Yönetim Bilişim Sistemi” (MIS) programı ve “Kişisel Verilerin Korunması” (KVK) konusundaki gelişmeler hakkında konuşuldu.

Sınav Kaygısı & Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma Önerileri

22 Haziran 2021 Saat 10:44

Fenerbahçe Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevinç Serpil Aytaç, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrenciler için sınav kaygısı ile başa çıkma önerilerinde bulundu.

Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi

11 Mayıs 2021 Saat 10:33

“Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi”, Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin ev sahipliğinde ve İKSAD (İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü) desteğiyle yüz yüze ve/veya çevrimi

Türkiye’de Kadına Biçilen Roller

08 Mart 2021 Saat 13:58

Fenerbahçe Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü iş birliğiyle hazırlanan, “Türkiye’de Kadına Biçilen Roller” isimli söyleşi gerçekleştirildi.