2020 ABD Başkanlık Seçimleri Değerlendirmesi: Amerikan dış politikası ve Türk-Amerikan İlişkileri

01 Aralık 2020 Salı

Fenerbahçe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Politika Kulübü (UIPK) tarafından düzenlenen “2020 ABD Başkanlık Seçimleri Değerlendirmesi” etkinliği tüm öğrencilerin katılımıyla tamamlandı. Microsoft Teams üzerinden gerçekleşen etkinliğe hemen bölümden öğrenci katılım gösterirken Amerikan dış politikası ve Türk-Amerikan ilişkileri konulu söyleşide, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölüm başkanı Doç. Dr. Zeynep SELÇUK ve Dr. Öğretim Üyesi Efe SIVIŞ konuşmacı oldu. Dr. Öğretim görevlisi Efe SIVIŞ’ın Amerikan Siyasi tarihi anlatısı ile başlayan etkinlik, Donald TRUMP ve önceki yönetimlerin karşılaştırmalı değerlendirmesi ile devam etti. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölüm başkanı Doç. Dr. Zeynep SELÇUK ise konuşmasında Türk-Amerikan ilişkilerinin nasıl şekilleneceği yönündeki öngörülerini aktardı. Etkinlikte Amerikan dış politikası, terörizm, iklim değişikliği ve Amerikan askerlerinin durumu da ele alındı.

Etkinlik videosuna https://youtu.be/7mWep0EwqYc linkinden ulaşabilirsiniz.

Doç. Dr. Arzu Kader Harmancı Seren Organ Nakli Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Direktörü Olarak Seçildi

Kamera İhalesi Duyurusu

TÜBİTAK BİGG 1512 Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi