2020 ABD Başkanlık Seçimleri Değerlendirmesi: Amerikan dış politikası ve Türk-Amerikan İlişkileri

01 Aralık 2020 Salı

Fenerbahçe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Politika Kulübü (UIPK) tarafından düzenlenen “2020 ABD Başkanlık Seçimleri Değerlendirmesi” etkinliği tüm öğrencilerin katılımıyla tamamlandı. Microsoft Teams üzerinden gerçekleşen etkinliğe hemen bölümden öğrenci katılım gösterirken Amerikan dış politikası ve Türk-Amerikan ilişkileri konulu söyleşide, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölüm başkanı Doç. Dr. Zeynep SELÇUK ve Dr. Öğretim Üyesi Efe SIVIŞ konuşmacı oldu. Dr. Öğretim görevlisi Efe SIVIŞ’ın Amerikan Siyasi tarihi anlatısı ile başlayan etkinlik, Donald TRUMP ve önceki yönetimlerin karşılaştırmalı değerlendirmesi ile devam etti. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölüm başkanı Doç. Dr. Zeynep SELÇUK ise konuşmasında Türk-Amerikan ilişkilerinin nasıl şekilleneceği yönündeki öngörülerini aktardı. Etkinlikte Amerikan dış politikası, terörizm, iklim değişikliği ve Amerikan askerlerinin durumu da ele alındı.

Etkinlik videosuna https://youtu.be/7mWep0EwqYc linkinden ulaşabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

FBU Ek Kontenjan Öğrencileri İçin İngilizce Yeterlik Sınavı Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi FBÜTÖMER Türkçe Seviye Tespit Sınavı Sonuç İlanı

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ