24 Aralık 2020 Perşembe

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Efe SIVIŞ’ın konuşmacı olarak katıldığı “144. Yılında Kanun-i Esasi ve I. Meşrutiyet: Osmanlı Devleti’nde Batı Etkisi ve Parlamento Deneyimi” konulu etkinlik gerçekleşti.

Etkinlikte; Dr. Öğr. Üyesi Efe SIVIŞ Osmanlı’nın batılılaşma ve modernleşme sürecini, Yeni Osmanlılıların kimler olduklarını ve önemini, Yeni Osmanlılılar Cemiyetini, ilk özel gazete olan Tasvir-i Efkar gazetesinin kuruluşunu, Kanun-i Esasi’nin ilan edilme sürecini ve Kanun-i Esasi’nin iç ve dış politikadaki önemini ele alarak bu tarihsel süreci bir bütün olarak anlattı.

Doç. Dr. Arzu Kader Harmancı Seren Organ Nakli Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Direktörü Olarak Seçildi

Kamera İhalesi Duyurusu

TÜBİTAK BİGG 1512 Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi