24 Aralık 2020 Perşembe

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Efe SIVIŞ’ın konuşmacı olarak katıldığı “144. Yılında Kanun-i Esasi ve I. Meşrutiyet: Osmanlı Devleti’nde Batı Etkisi ve Parlamento Deneyimi” konulu etkinlik gerçekleşti.

Etkinlikte; Dr. Öğr. Üyesi Efe SIVIŞ Osmanlı’nın batılılaşma ve modernleşme sürecini, Yeni Osmanlılıların kimler olduklarını ve önemini, Yeni Osmanlılılar Cemiyetini, ilk özel gazete olan Tasvir-i Efkar gazetesinin kuruluşunu, Kanun-i Esasi’nin ilan edilme sürecini ve Kanun-i Esasi’nin iç ve dış politikadaki önemini ele alarak bu tarihsel süreci bir bütün olarak anlattı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

FBU Ek Kontenjan Öğrencileri İçin İngilizce Yeterlik Sınavı Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi FBÜTÖMER Türkçe Seviye Tespit Sınavı Sonuç İlanı

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ