Walk Talk English With Your Instructor Faaliyetimiz Başladı

17 Mart 2021 Çarşamba

Uzaktan eğitim sürecinde de öğrencilerimizin motivasyonunu her daim yüksek tutuyoruz. İngilizce öğrenmek yalnızca sınıf içine bırakılacak bir eylem değildir. Öğrencilerimiz, akademisyenleriyle bir araya gelip mekan seçmekte ve buluştukları bu mekanda her faaliyeti İngilizce gerçekleştirmektedir.

Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları