Acı Kaybımız

25 Mart 2021 Perşembe

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Kadir GÖKTÜRK’ü kaybettik.

Fenerbahçe Üniversitesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı dileriz.

Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları