Spor ve Egzersiz Psikolojisi Söyleşileri

26 Mart 2021 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen, moderatörlüğünü Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kamil Özer’in yaptığı “Spor ve Egzersiz Psikolojisi Söyleşileri” gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Prof. Dr. Turgay Biçer, Prof. Dr. Abdurrahman Aktop ve Doç. Dr. Gözde Ersöz konuşmacı olarak katılım gösterdi. Etkinlikte, Prof. Dr. Turgay Biçer; “Yeni Nesil Liderlik Nedir ve Yeni Nesil Liderlerin Özellikleri, Kendisini Yönetmeyi Bilen Bireylerin Yeni Nesil Liderlik Konusunda Başarıları” konularında bilgilendirmeler yaptı.
Etkinliğin devamında, Prof. Dr. Abdurrahman Aktop sözü alarak; “Uygulamalı Spor Psikolojisinde Psikofizyolojik Yaklaşımlar, Psikofizyolojinin Oluşumu ve Tarihi Gelişimi, Biyolojik Geribildirim Nedir ve Temel İlkeleri Nelerdir” konularına açıklık getirdi.
Son konuşmacı olarak etkinliğe katılım gösteren Doç. Dr. Gözde Ersöz; “Egzersiz Motivasyonu” başlığı altında “Egzersizin Sağlıklı Olmaya Faydaları, Egzersiz Motivasyonunun Kuramsal ve Uygulamalı Temelleri, Zihinsel ve Fiziksel Açıdan Egzersizin Önemi” konularına değindi.

Konuşmacıların sunumlarının ardından, merak edilen soruların cevaplanmasıyla etkinlik sona erdi.

Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları