Kalkınma ve Barış İçin Dünya Spor Günü

06 Nisan 2021 Salı

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından, “Kalkınma ve Barış İçin Dünya Spor Günü” etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Özer’in günün anlam ve önemine dair yaptığı açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen’in moderatörlüğünde devam etti. Konuşmacı olarak TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü İdari Koordinatörü Sertan Kırağası katılım gösterdi. Dinleyicilere; Türkiye’de futbol sporunun gelişimi ve gelişim süreci, diğer ülkelere göre altyapıdan futbolcu yetiştirme oranımız, sporun insan hayatı içindeki önemi, spor yapmanın kötü alışkanlık ve davranışlardan bizi nasıl uzaklaştırdığı konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Dinleyicilerin merak ettiği soruların cevaplanması ile etkinlik sona erdi.

Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları