Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri Sempozyumu

09 Nisan 2021 Cuma

10-11 Nisan 2021 tarihleri arasında, Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı ile Beykoz Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği “Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri” başlıklı ulusal sempozyum gerçekleşecektir.

Sempozyuma; Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Aysun Eyrek ve Kütüphane Direktörü Belgin Çetin birlikte hazırladıkları, “Aktivizm ve Sosyal Medya Arşivleri Docnow (Documenting The Now) Örneği ve Türkiye Kadın Hareketinin Dijital Arşivi” başlıklı bildiriyi sunmak için katılım sağlayacaklardır.

Ebeler Dünyayı Değiştirebilir Verileri İzleyin: Ebelere Yatırım Yapın

Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

Kan Haftası ve Hemoglobin

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü