Fenerbahçe Üniversitesi’nde Yeni Kurulan MIS Programı ve KVK Konusundaki Gelişmeler

29 Haziran 2021 Salı

Medyascope TV'de yayınlanan Netizen’de bu hafta Atıf Ünaldı’nın konuğu Doç. Dr. Fazlı Yıldırım‘dı.

Ünaldı, Yıldırım ile Fenerbahçe Üniversitesi’nde yeni kurulan “Yönetim Bilişim Sistemi” (MIS) programı ve “Kişisel Verilerin Korunması” (KVK) konusundaki gelişmeler hakkında konuştu.

Programı izlemek için tıklayınız.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

FBU Ek Kontenjan Öğrencileri İçin İngilizce Yeterlik Sınavı Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi FBÜTÖMER Türkçe Seviye Tespit Sınavı Sonuç İlanı

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ