Fenerbahçe Üniversitesi’nde Yeni Kurulan MIS Programı ve KVK Konusundaki Gelişmeler

29 Haziran 2021 Salı

Medyascope TV'de yayınlanan Netizen’de bu hafta Atıf Ünaldı’nın konuğu Doç. Dr. Fazlı Yıldırım‘dı.

Ünaldı, Yıldırım ile Fenerbahçe Üniversitesi’nde yeni kurulan “Yönetim Bilişim Sistemi” (MIS) programı ve “Kişisel Verilerin Korunması” (KVK) konusundaki gelişmeler hakkında konuştu.

Programı izlemek için tıklayınız.

Doç. Dr. Arzu Kader Harmancı Seren Organ Nakli Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Direktörü Olarak Seçildi

Kamera İhalesi Duyurusu

TÜBİTAK BİGG 1512 Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi