Doç. Dr. Erdal ŞEN Covid-19 Yetkinlikler Listesinde Yer Aldı!

16 Temmuz 2021 Cuma

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri (İng.) Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erdal ŞEN, yapmış olduğu bilimsel çalışmalar ve eserlerle, TÜBİTAK bünyesinde oluşturulmuş olan “COVID-19 Yetkinlikler Listesi” kapsamında yer almaya hak kazanmıştır. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Kulüp Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Doç. Dr. Gül DİKEÇ, Research Topic Editörlüğüne Davet Edildi

TÜSF İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Seçimleri Yapıldı