Doç. Dr. Erdal ŞEN Covid-19 Yetkinlikler Listesinde Yer Aldı!

16 Temmuz 2021 Cuma

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri (İng.) Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erdal ŞEN, yapmış olduğu bilimsel çalışmalar ve eserlerle, TÜBİTAK bünyesinde oluşturulmuş olan “COVID-19 Yetkinlikler Listesi” kapsamında yer almaya hak kazanmıştır. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Doç. Dr. Arzu Kader Harmancı Seren Organ Nakli Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Direktörü Olarak Seçildi

Kamera İhalesi Duyurusu

TÜBİTAK BİGG 1512 Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi