Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme

10 Kasım 2021 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme”  söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik; Doç. Dr. Efe Sıvış’ın açılış konuşması ile başladı. Doç. Dr. Efe Sıvış’ın “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme” detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, Doç. Dr. Efe Sıvış’ın günün anlam ve önemini vurgulamasıyla birlikte sona erdi.

Abdalla A. İbrahim'den Nezaket Ziyareti

COMP104 - Information Technologies Course Exemption Exam.

COMP102 - Bilişim Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı

Ön Lisans ve Lisans İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı