Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme

10 Kasım 2021 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme”  söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik; Doç. Dr. Efe Sıvış’ın açılış konuşması ile başladı. Doç. Dr. Efe Sıvış’ın “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme” detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, Doç. Dr. Efe Sıvış’ın günün anlam ve önemini vurgulamasıyla birlikte sona erdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Kulüp Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Doç. Dr. Gül DİKEÇ, Research Topic Editörlüğüne Davet Edildi

TÜSF İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Seçimleri Yapıldı