Strateji Geliştirme Komisyon Toplantısı Gerçekleşti

01 Aralık 2021 Çarşamba

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Komisyonu, 30 Kasım 2021 tarihinde 2022-2026 Stratejik Plan taslak çalışmasını görüşmek üzere Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi toplanmıştır.

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi

Eczacılık Fakültesi bitki ekskürsiyon çalışmaları başladı.

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.