Yeşilçamdan Dijital Sinemaya: Oyunculuk

22 Aralık 2021 Çarşamba

Tiyatro sanatçısı, dizi ve film oyuncusu Mustafa Üstündağ'ın konuk olarak katıldığı Yeşilçamdan Dijital Sinemaya: Oyunculuk söyleşi etkinliği Fenerbahçe Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Menajer Hasan Güngör'ün katkılarıyla İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte oyunculuğun farklı mecra ve araçlardaki önemi tartışıldı. Mustafa Üstündağ başarılı oyuncu olabilmek için öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Abdalla A. İbrahim'den Nezaket Ziyareti

COMP104 - Information Technologies Course Exemption Exam.

COMP102 - Bilişim Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı

Ön Lisans ve Lisans İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı