2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

07 Haziran 2022 Salı

17-20 Mart 2022 tarihleri arasında Balıkesir Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda öğrencilerimizden Mehmet Yusuf Boy erkekler 60 kiloda kumite üçüncüsü, Fatoş Hansu kadınlar +68 kiloda kumite üçüncüsü olmuştur.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Önal’ın editörlüğünü yaptığı “Kamusal Alan Üzerine“ başlıklı kitap TMMOB Mimarlar Odası Bakırköy Temsilciliği tarafından yayınlandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi 2022-2023 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Takvimi