2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

07 Haziran 2022 Salı

Zalimkhan Süleymanov erkekler 57 kiloda Türkiye üçüncüsü, Emirhan Çiçek erkekler 60 kiloda Türkiye üçüncüsü, Muhammed Gültekin erkekler 67 kiloda Türkiye üçüncüsü olmuştur.
Erkekler takım sıralamasında üçüncü olan boks takımımız bu başarılarıyla üniversitemizin ilk kupasını kazanmışlardır.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Önal’ın editörlüğünü yaptığı “Kamusal Alan Üzerine“ başlıklı kitap TMMOB Mimarlar Odası Bakırköy Temsilciliği tarafından yayınlandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi 2022-2023 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Takvimi