Akademik Görünürlük için Yayın Yazma Çalıştayı

21 Haziran 2022 Salı

"Akademik Görünürlük için Yayın Yazma Çalıştayı" başlıklı Akademik Gelişim Birimi Etkinliği-4 Springer Nature Lisanslama Müdürü Selin Şencanlı tarafından Üniversitemiz akademik personeli ve lisansüstü öğrencilerine yönelik yapılmıştır.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Önal’ın editörlüğünü yaptığı “Kamusal Alan Üzerine“ başlıklı kitap TMMOB Mimarlar Odası Bakırköy Temsilciliği tarafından yayınlandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi 2022-2023 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Takvimi