2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

21 Haziran 2022 Salı

Ünilig İstanbul Üniversiteleri 2. Lig final maçında Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ni 3-1 mağlup ederek şampiyon olan kadın voleybol takımımız 1. Lig’e yükselme başarısı elde etmiştir.

2022-2023 Ek Özel Yetenek Sınavı Sonuçları Hk.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Evrakları Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların değerlendirme sonuçları

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret