2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

21 Haziran 2022 Salı

29 Mayıs – 2 Haziran 2022 tarihleri arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Emir Yiğit, Erfan Adhamikouzehkonan ve Canbulat Dönmez isimli öğrencilerimizin oluşturduğu erkek takımımız Türkiye 3.sü olmuştur.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Önal’ın editörlüğünü yaptığı “Kamusal Alan Üzerine“ başlıklı kitap TMMOB Mimarlar Odası Bakırköy Temsilciliği tarafından yayınlandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi 2022-2023 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Takvimi