Eczacılık Fakültesi bitki ekskürsiyon çalışmaları başladı.

28 Temmuz 2022 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Herbaryumu ve araştırmaları için bitki ekskürsiyonumuz Bartın-Sinemir, Bolu-Aladağ-Bakacak mevkilerinde Farmakognozi Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Murat Zor önderliğinde başladı.

TÜSF - Alaattin Fırat Şentürk Hentbol 1. Ligi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Kulüp Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Doç. Dr. Gül DİKEÇ, Research Topic Editörlüğüne Davet Edildi