Ek Kontenjan Yeterlilik Sınav Sonuçları Hk.

10 Ekim 2022 Pazartesi

2022-2023 GÜZ AKADEMİK DÖNEMİNDE 3-4-5 EKİM 2022 TARİHLERİNDE YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ TARAFINDAN YAPILAN FBU YETERLİLİK SINAVI SONUÇLARI BELİRLENMİŞTİR. SINAVDA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZ OİS SİSTEMİNİ KONTROL EDEREK BİLGİ ALABİLİRLER.

SINAV SONUCUNA GÖRE HAZIRLIK PROGRAMINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İSE DERSLER BİR HAFTA SONRA YANİ 17 EKİM 2022 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!