10 Kasım Fenerbahçe Vapuru

10 Kasım 2022 Perşembe

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde Dolmabahçe Sarayı’nın açıklarında Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gelenek haline getirilen 10 Kasım Fenerbahçe Vapuru’yla üçüncü kez organize edilen anma törenine Fenerbahçe Üniversitesi'ni temsilen Prof. Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel, Prof.Dr. Tuna Uslu ve Doç.Dr. Gözde Ersöz öğrencilerimizle birlikte katılmışlardır.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!