Dünya Diyabet Günü Etkinliği'nin Dördüncüsü Gerçekleştirildi!

16 Kasım 2022 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 15 Kasım 2022 tarihinde konferans salonunda “IV. Dünya Diyabet Günü Etkinliği” gerçekleştirildi. Etkinliğe öğrenciler ve akademik personel olmak üzere yaklaşık 150 kişi katıldı. FBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu’nun açılış konuşmaları ile başlayan etkinliğin teması “Üniversitede TİP I Diyabete Bakış”tı.

Birinci oturumda sırasıyla Doç. Dr. Belma Haliloğlu “TİP I Diyabete Bakış” ve Doç. Dr. Çağrı Çövener Özçelik “Diyabet Bakımına Erişim” konularını katılımcılarla paylaşırken, ikinci oturumda “Diyabette Yaşam Söyleşileri Paneli”nde TİP I Diyabet ile yaşamlarına devam eden Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Kaan Ege Karakuş, Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencisi Barkın Cönkeroğlu, Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğrencisi Sıla Nur Bakçı yaşamlarından kesitleri ele aldı. Katılımcılardan çok güzel geri bildirimlerin alındığı etkinliğin sonunda konuşmacılarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!