Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Mesleki ve Özel Alan Yeterlikleri

18 Kasım 2022 Cuma

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü tarafından konferans etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Sakarya Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilşad Mirzeoğlu “Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Mesleki ve Özel Alan Yeterlikleri” başlıklı sunumunu Prof.Dr. Hülya Aşçı moderatörlüğünde yapmıştır.

Beden Eğitimi ve Spor Aday öğretmenlerinin katılımları ile gerçekleşen bu özel günde kapsamlı sunumu için Prof. Dr. Dilşad Mirzeoğluna  teşekkür ederiz.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!