TÜSF İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Seçimleri Yapıldı

24 Kasım 2022 Perşembe

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun başkanlık ettiği İstanbul İl Koordinasyon Kurulu seçimleri 53 üniversitenin katılımıyla İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Seçimler sonunda; Gülsüm Sonal, Muhammet Ali Parlak, Aysel Damar, İsmail Işık, Metin Açıkalın, İbrahim Duru ve Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen İl Koordinasyon Kurulu’na seçilen isimler oldular. İl Koordinasyon Kurulu’ndaki görevinde Sağlık, Kültür ve Spor Direktörümüz Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen’e başarılar diliyoruz.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!