Doç. Dr. Gül DİKEÇ, Research Topic Editörlüğüne Davet Edildi

24 Kasım 2022 Perşembe

Üniversitemiz Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gül DİKEÇ, Frontiers in Psychiatry Dergisi Public Mental Health sectionı kapsamında Research Topic editörlüğüne davet edilmiştir. Doç. Dr. Gül DİKEÇ, Dr. Marjan MOHAMMEDZADEH ve Doç. Dr. Öznur BİLAÇ ile birlikte, ruhsal bozukluğu olan çocuk ve ergenler ile ailelerinde damgalama konusunda yapılan çalışmaları değerlendireceklerdir. Öğretim üyemizi tebrik ederiz.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!