Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Kulüp Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret

26 Kasım 2022 Cumartesi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç, Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Okan Üniversitemize ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Ataşehir yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette, Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Dr. Hüseyin Bozkurt, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin Arat, Genel Sekreterimiz Özer Aslıbay ve üniversitemizin rektör yardımcıları, dekanlar ve akademisyenleri de yer aldılar.

Ziyaretin sonunda öğrenciler çiçek takdiminde bulundular.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!