TÜSF - Alaattin Fırat Şentürk Hentbol 1. Ligi

30 Kasım 2022 Çarşamba

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun önerisi ve Federasyonun onayı ile, son olarak Fenerbahçe Üniversitesi olmak üzere üniversitelerde uzun yıllar SKS Daire Başkanlığı ve Öğrenci Dekanlığı yapmış, Koordinasyon Kurulu'nda görevler almış değerli hocamızı geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz için Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Hentbol Ligleri'ni "Alaattin Fırat Şentürk Hentbol 1. Ligi" olarak adlandırma kararı almıştır. Alaattin Fırat Şentürk'ü rahmetle anıyor, tüm sporculara başarılar diliyoruz.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!