Mezuniyet Sonrası Kariyer Basamakları Etkinliği Hk.

02 Aralık 2022 Cuma

Değerli öğrenciler,

Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından organize edilen, Koray Tetik' in konuşmacı olarak yer aldığı, 05 Aralık 2022 tarihinde saat 15.00'de 104 nolu sınıfta ve eş zamanlı olarak TEAMS programı üzerinden gerçekleşecek olan "Mezuniyet Sonrası Kariyer Basamakları" etkinliğine hepiniz davetlisiniz.

Etkinliğe katılımlarınızı bekleriz. Çevrimiçi katılmak isteyenler için TEAMS linkini aşağıda belirtilmiştir:

Katılımcı Linki:

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!