Sporda Yetenek Seçimi Dersi Ölçümleri MBA Okulları’nda Yapıldı

29 Aralık 2022 Perşembe

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü dersi olan ve Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen tarafından yürütülen Sporda Yetenek Seçimi dersinin uygulaması MBA Okulları’nda yapıldı. Arş. Gör. Fatih Koçak ve Mırmohammadhadı Mousavılar’ın da destek verdiği çalışmada öğrencilerimiz Ataşehir MBA Okulları’nda eğitim gören 5. Sınıf öğrencilerinin çeşitli antropometrik ölçümlerini alarak ders kapsamında değerlendirip raporlayacaklardır.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!