FBÜTÖMER Öğrencileri İBB Kültür Gezisi'ne Katıldı.

30 Aralık 2022 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Hizmet Tanıtımı Birimi iş birliği ile 27.12.2022 tarihinde gün boyunca gerçekleştirilen teknik gezide FBÜTÖMER’de eğitim gören uluslararası öğrencilerimiz kültürümüzü, şehrimizi ve ülkemizi yakından tanıma fırsatı yakaladılar.

Etkinliğe katılan öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz, ilk olarak İBB Türk Dünyası Kültür Mahallesi’ni ziyaret ettiler ve ziyarette Türk hayatına dair kültürel ögeleri yakından incelediler, Türk toplumunun yaşayışı hakkında bilgiler edindiler. Buradaki ziyaretin sonlanmasının ardından Miniatürk’e geçen kafilemiz tanınmış yapıların minyatürlerini görerek yapılar hakkında yeni bilgiler öğrendiler. Miniatürk’te gerçekleşen öğle yemeği ikramının ardından katılımcılarımız Eminönü’nden hareketle İstanbul Boğazı’nı vapurla gezdiler ve şehrimizin Boğaz hattını tanıdılar. Üsküdar’da sona eren turun ardından gezimiz Üniversitemizde son buldu.

Kafilemizle yakından ilgilenen İBB görevlilerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!