Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczacılık Programı Eczane Hizmetleri Öğrencilerinden Gül Ecza Deposu'na Ziyaret

06 Ocak 2023 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczacılık Programı Eczane Hizmetleri Bölümü öğrencileri 3 Ocak 2023 günü Gül Ecza Deposunu ziyaret ettiler.

Üniversite Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener, Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr. Murat Zor, Eczane Hizmetleri Bölümü Öğretim Elemanları Aygül Köseoğlu ve Sümeyye Yılmaz Karaoğlan da hazır bulundular. Gül Ecza Deposu yetkililerinden öğrenciler Depo işlemleri hakkında bilgi aldılar.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!