Friedreich’s Ataxia (FA) Hastası Evgin Atalay, TSP Dersi Kapsamında Akülü Arabasına Kavuştu!

06 Ocak 2023 Cuma

Friedreich’s Ataxia (FA) hastası Evgin Atalay, TSP Dersi kapsamında akülü arabasına kavuştu. İletişim Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Fenerbahçe Üniversitesi öğrencileri, Mutluluk Giysin Çocuklar Derneği ve iş insanı Okan Bayındır ile bedensel farklılıklara sahip insanların en büyük engelinin “ötekileştirme pratikleri” olduğu vurgulandı.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!