"Gender Tool-Kit" Adlı Erasmus+ Projesi Yürütücüleri ve Proje Katılımcıları Üniversitemizi Ziyaret Etti

12 Ocak 2023 Perşembe

11 Ocak 2023 Çarşamba günü, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleşen Almanya, Litvanya, Romanya ve Türkiye ortaklı "Gender Tool-Kit" adlı Erasmus+ projesi yürütücüleri ve proje katılımcıları üniversitemizi ziyaret etti.

Toplantıya Dr. Nihan Akıncılar Köseoğlu, Prof. Dr. Serpil Aytaç, Doç. Dr. Özlem Özdemir, Doç. Dr. Elif Başak Sarıoğlu, Doç. Dr. Gözde Ersöz, Dr. Merve Hazer Yiğit Uyar, Belgin Çetin ve Mustafa Kemal Yeğen ev sahipliği yaptı ve kadın hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında başvurulan ve yürütülen projeler hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Dr. Nihan Akıncılar Köseoğlu'nun yürütücüsü olduğu "The Protection and Promotion of Human Rights in the EU" adlı Jean Monnet Modülü tanıtıldı. Yakın gelecekte başvurulacak projeler için fikir alışverişi yapıldı ve ortaklık konusunda sözler verildi.

Haftalık Ders Programları

Eczacılık Fakültesi 1.Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti!