Felician Üniversitesi, ABD Değişim Programları Başvurusu

20 March 2023 Monday

Değerli Öğrencilerimiz,

Felician Üniversitesinde değişim öğrencisi olarak öğrenim görmek ister misiniz?

2023-2024 akademik yılı güz döneminden itibaren üniversitemizden bir öğrencimiz değişim programına katılarak Felician Üniversitesinde bir dönem veya bir yıl eğitim almak için hak kazanabilir.

Daha fazla bilgi için, İngilizce İlanını ve Başvuru Formuna bakabilirsiniz.

Felician Üniversitesi, ABD Değişim Programları Başvurusu
Felician Üniversitesi ABD Başvuru Formu

11-15 Aralık Radyo FBU Yayın Akışı

2023-2024 Güz Dönemi Lisansüstü Programlar Kazananlar Listesi

II. Bilim Saati Etkinliği Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğretim üyesi ve TRGENMER direktörü Dr. Öğretim Üyesi Cihan TAŞTAN'ın değerli katılımıyla gerçekleşti.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi, IQ Partners Teknoloji eğitim ve Ar-Ge Danışmanlık, Business World Global iş birliğiyle, Ar-Ge İnovasyon Zirvesi gerçekleştirildi.

4-8 Aralık Radyo FBÜ Yayın Akışı