Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı Konya'da gerçekleşti.

26 May 2023 Friday

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL, 22 Mayıs 2023 tarihinde Konya'da Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ev sahipliğinde yapılan Eczacılık Fakültesi Dekanları Konseyi toplantısına katılmıştır.

11-15 Aralık Radyo FBU Yayın Akışı

2023-2024 Güz Dönemi Lisansüstü Programlar Kazananlar Listesi

II. Bilim Saati Etkinliği Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğretim üyesi ve TRGENMER direktörü Dr. Öğretim Üyesi Cihan TAŞTAN'ın değerli katılımıyla gerçekleşti.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi, IQ Partners Teknoloji eğitim ve Ar-Ge Danışmanlık, Business World Global iş birliğiyle, Ar-Ge İnovasyon Zirvesi gerçekleştirildi.

4-8 Aralık Radyo FBÜ Yayın Akışı