Microsoft Modern İş Platformu Eğitimi

Eğitim Süresi

Toplam: 48 Saat

Program Ücreti

2100 TL (Kredi Kartına 2 taksit)

Hesap Numarası

Banka Adı ve Şubesi: Denizbank, Kozyatağı Ticari Merkez Şubesi

Hesap Adı: Fenerbahçe Üniversitesi

IBAN NO: TR05 0013 4000 0147 4846 0000 15

Eğitimin Amacı

Günlük hayatta ve iş yaşamında kullanmak zorunda kaldığımız Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook ve Microsoft PowerPoint programlarının hayatımızı kolaylaştıracak olan tüm detayları ile öğretilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitimin İçeriği

* Microsoft Word Eğitimi

* Microsoft Excel Eğitimi

* Microsoft Outlook Eğitimi

* Microsoft PowerPoint Eğitimi

*Microsoft Teams

Eğitmenler

*Mayasoft İşbirliği ile

Programın Hedef Kitlesi

Microsoft Office programlarını öğrenmek isteyenler

Kontenjan

20 Kişi ile sınırlıdır.

Belgelendirme

Eğitim sonunda, %80 devam koşulunu yerine getiren ve yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara Program isminin yazılı olduğu Eğitim Sertifikası verilecek olup sınav şartını yerine getiremeyip devam koşulunu yerine getiren katılımcılara Program isminin yazılı olduğu Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitime Başvuru

Başvurular, Fenerbahçe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine yapılacaktır. Eğitime kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların www.fbu.edu.tr/semkayit adresinden formu doldurmaları

* T.C. Kimlik Belgesi Fotokopisini

* Ücret Ödeme Belgesini

Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsünde bulunan SEM Merkezi'ne şahsen elden teslim etmeleri ya da sem@fbu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri tamamlandığında Merkez görevlileri tarafından katılımcılar başvuru formunda bulunan GSM ve e-posta hesaplarından bilgilendirilecektir.

Kayıt İçin Tıklayınız