C# Dili ile Programlamaya Giriş

Fenerbahçe Üniversitesi

Ataşehir Kampüsü

Eğitim Tarihi ve Süresi

03.03.2020-28.04.2020 (Salı ve Perşembe) (Saat: 19.00-22.00)

Toplam: 48 Saat

Program Ücreti

1650 TL (Kredi kartına 2 taksit)

Hesap Numarası

Banka Adı ve Şubesi: Denizbank, Kozyatağı Ticari Merkez Şubesi

Hesap Adı: Fenerbahçe Üniversitesi

IBAN NO: TR05 0013 4000 0147 4846 0000 15

Eğitimin Amacı

Bu eğitim ilk kez C # programlama dili ile ilgilenen programcılar için tasarlanmıştır.  Program, bugün işverenlerin en çok talep ettiği becerilere yönelik eğitimi amaçlamaktadır. Bu eğitimin sonunda .NET platformunda görsel masaüstü uygulamaları geliştirebilir bir seviyede olunacaktır.

Eğitimin İçeriği

*Nesne yönelimli programlamaya giriş ve .NET Framework

*Veri yapıları, depolama teknikleri, istisnaların ele alınması, karakter dizileri, düzenli ifadeler ve koleksiyonlar.

*Konsol giriş ve çıkışları

*Kontrol Durum

*Döngüler ve Diziler

*Fonksiyonlar

*Görsel Programlama

Eğitmenler

*Dr. Öğretim Üyesi Vecdi Emre Levent

Programın Hedef Kitlesi

.NET Framework’ü ile geliştirme yapmak isteyen yazılımcılar veya yazılımcı adayları

Kontenjan

25 Kişi ile sınırlıdır.

Belgelendirme

Eğitim sonunda, %80 devam koşulunu yerine getiren ve yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara Program isminin yazılı olduğu Eğitim Sertifikası verilecek olup sınav şartını yerine getiremeyip devam koşulunu yerine getiren katılımcılara Program isminin yazılı olduğu Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitime Başvuru

Başvurular, Fenerbahçe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine yapılacaktır. Eğitime kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların www.fbu.edu.tr/semkayit adresinden formu doldurmaları

* T.C. Kimlik Belgesi Fotokopisini

* Ücret Ödeme Belgesini

Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsünde bulunan SEM Merkezi'ne şahsen elden teslim etmeleri ya da sem@fbu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri tamamlandığında Merkez görevlileri tarafından katılımcılar başvuru formunda bulunan GSM ve e-posta hesaplarından bilgilendirilecektir.

Kayıt İçin Tıklayınız