Tasarım, Mimarlık ve Mühendislik Dergisi - Journal of Design, Architecture & Engineering (DAE)

Bölümler

Fenerbahçe Üniversitesi Tasarım, Mimarlık ve Mühendislik Dergisi / Journal of Design, Architecture and Engineering (FBU-DAE) yılda iki kez, Haziran ve Aralık aylarında online olarak yayımlanan açık erişimli hakemli bir dergidir.

Dergi kapsamında tasarım, mimarlık, iç mimarlık, kent çalışmaları, temel bilimler ve mühendislik alanlarındaki ulusal ve uluslararası akademik içerikli özgün araştırma makaleleri, kuramsal makaleler, tasarım ve uygulama alanında yazılar ile eğitim çalışmaları ve derlemeler değerlendirmeye alınmaktadır. Derginin dili Türkçe ve İngilizcedir.

Makale gönderimi için: https://dergipark.org.tr/tr/pub/dae

Bu eser Creative Commons Alıntı-Gayriticari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Dizinler:

DAE 2021 SAYI 1