Üniversite Sanayi İşbirliği

Fenerbahçe Üniversitesi, Nasıl Bir Ekonomi ve IQ Partners Teknoloji, Eğitim ve Ar-Ge Danışmanlık Anonim Şirketi’nin iş birliği ile sektöründe lider iş insanları ve alanında uzman akademisyenlerin katılımı ile “Yeni Nesil Üniversite-Sanayi İş Birliği Zirvesi”7 Nisan 2023  tarihinde Fenerbahçe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Yeni Nesil Üniversite Sanayi İşbirliği Zirvesi programı için tıklayınız
           Yeni Nesil Üniversite Sanayi İşbirliği Zirvesini izlemek için tıklayınız
           Yeni Nesil Üniversite Sanayi İşbirliği Zirvesi Kitapçığı için tıklayınız

Ar-Ge İnovasyon Zirvesi

Fenerbahçe Üniversitesi, IQ Partners Teknoloji eğitim ve Ar-Ge Danışmanlık , Business World Global iş birliğiyle, Fenerbahçe Üniversitesi ev sahipliğinde AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ 17 Kasım 2023 tarihinde Fenerbahçe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Ar-Ge İnovasyon Zirvesi web sitesi için tıklayınız.
          Ar-Ge İnovasyon Zirvesi izlemek için tıklayınız.
          Ar-Ge İnovasyon Zirvesi Kitapçığı için tıklayınız.