Akademik İlanlar

Fenerbahçe Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

07 Nisan 2021 Saat 15:22

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

30 Mart 2021 Saat 10:56

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Yarıyıl İçi (Vize) Sınavları Öğrenci Bilgilendirme Notu açıklandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

29 Mart 2021 Saat 17:15

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların değerlendirme sonuçları açıklandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonuçları

25 Mart 2021 Saat 17:08

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları açıklandı.

22 Mart 2021 Saat 13:36

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonuçları

09 Mart 2021 Saat 15:38

Fenerbahçe Üniversitesi, Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları