Akademik İlanlar

14 Ocak 2022 Saat 10:47

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

10 Aralık 2021 Saat 11:40

13 Ekim 2021 Saat 09:19

12 Mayıs 2021 Saat 16:13

07 Nisan 2021 Saat 15:22

30 Mart 2021 Saat 10:56

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Yarıyıl İçi (Vize) Sınavları Öğrenci Bilgilendirme Notu açıklandı.