FBÜ'den Haberler

Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türkan YURDUN, TRT 2 de yayınlanan İstisnai Renkler adlı programa katıldı.

15 Nisan 2024 Saat 11:55

Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türkan YURDUN, Afet ve Acil Durumlarda İlaç ve Sağlık Hizmetleri Kılavuzu kitabında ‘Toksikoloji ve Afetler’ konulu kitap bölümünü hazırlamıştır

15 Nisan 2024 Saat 11:51

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

04 Nisan 2024 Saat 15:43

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

04 Nisan 2024 Saat 09:23

Fenerbahçe Üniversitesi ile MAVİKANATLAR Üniversite Sanayi İşbirliği Protokolü İmzalandı

29 Mart 2024 Saat 16:12

Kurum İç Değerlendirme Raporu-2023 (KİDR-2023)