Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!

16 May 2024 Thursday

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının resmi olarak Irak’ta tanındığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!
Fenerbahçe Üniversitesi olarak akreditasyon sayımızı arttırarak diplomamızı güçlendirmeye ve çeşitliliğin bol olduğu, kültürel bir ortam sunmaya devam ediyoruz.
Eğitim hayatınız süresince ya da iş imkanları arayışınızda kurumumuz her adımda sizinle beraber olmaya hazır.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında