14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

17 May 2024 Friday

14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL, Eczacılık Fakültesi Türkçe Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Dila GÜLER, Ebru ÇELİK ve Ceyda TURGUT, Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Fatma KANCA'yı ziyaret ederek 14 Mayıs Eczacılık Günü anısına kendilerinin yapmış oldukları el yapımı seramik havanı Rektörümüze takdim etmişlerdir.

14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri 12 Mayıs 2024 Pazar günü Caddebostan Sahili'nde 'Sağlık İçin Yürü' başlığıyla bir yürüyüş gerçekleştirmişlerdir. 14 Mayıs 2024 Salı günü Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ne bir gezi gerçekleştirmişlerdir.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında