FBÜ Mezunları Geleneksel Pilav Günü Etkinliği

29 May 2024 Wednesday

Yılın en heyecan verici etkinliği için geri sayım başladı! Geleneksel Pilav Günü'nde bir araya gelerek, geçmişin güzel anılarını tazeleyecek ve yepyeni anılar biriktireceğiz. Bu büyük buluşmayı sakın kaçırmayın!

Etkinlik Detayları:
* Tarih: 9 Haziran 2024 Pazar
* Saat: 13:00
* Yer: Fenerbahçe Üniversitesi, F Blok, FBÜ Store

Neler Sizi Bekliyor?
*  Eski Dostlarla Sıcak Buluşmalar
*  Nefis Pilav İkramı
*  Anılarınızı Ölümsüzleştirecek Fotoğraf Köşeleri
Haydi, eski günlere bir yolculuk yapalım ve üniversite günlerimizin tadını yeniden çıkaralım. Siz olmadan bir eksik olacağız!

Sizleri dört gözle bekliyoruz!

Katılım Linki (LCV): https://forms.office.com/r/ptspKkm4Wd

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında