Karate Takımımızdan Dereceler!

03 June 2024 Monday

23-25 Nisan tarihleri arasında Kırşehir'de düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda öğrencilerimizden Sudenur Aksoy kadınlar kumite 68 kiloda Türkiye birincisi, Serdar Kapucuoğlu erkekler kumite 84 kiloda Türkiye üçüncüsü olma başarısını elde etmiştir. Türkiye üçüncüsü olan öğrencilerimizi tebrik eder, Kırşehir'de üniversitemizi temsile eden tüm sporcularımıza teşekkür ederiz.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında