Kumar Bağımlılığı Sempozyumu

03 June 2024 Monday

25-26 Mayıs tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesi’nde düzenlenen Kumar Bağımlılığı Sempozyumu başarıyla tamamlandı. İki gün boyunca, ülkemizin dört bir yanından ve Kıbrıs ile Azerbaycan gibi komşu ülkelerden gelen 300’den fazla katılımcı ve 30 değerli konuşmacı birlikte, kumar bağımlılığına dair derinlemesine tartışmalar yapıldı, bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

Bu sempozyumda, özellikle sosyal medya ve diğer dijital platformlar aracılığıyla kumar oynamaya teşvik edilen insanların nasıl etkilenebileceğini ve bu durumu nasıl önleyebileceği irdelendi.

Bilimsel araştırmaların ışığında, kumar bağımlılığı yaşayan kişilerin tedavisinde medikal tedavi, bireysel terapi, aile terapisi, grup terapisi ve kendine yardım gruplarının kombine kullanımının ne kadar etkili olduğu konuşuldu. Ayrıca, her bir tedavi yönteminin bağımlılıkla mücadeledeki yeri ve önemi detaylandırıldı.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında