Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Yöneticiliği Bölümü Poster Sunumu

03 June 2024 Monday

'Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri 03 Haziran 2024 tarihinde 10.00-15.00 saatleri arasında F blok lobi katında Poster Sunumlarını gerçekleştireceklerdir.'
Poster sunum programı için tıklayınız.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında