Spor Müsabakalarına Katılım Sağlayan ve Başarı Gösteren Öğrencilerimize Ödülleri Düzenlenen Yemek Organizasyonu İle Takdim Edildi

03 June 2024 Monday

31.05.2024 Cuma akşamı, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında üniversitelerarası spor müsabakalarına katılım sağlayan ve başarı gösteren öğrencilerimize ödüllerinin takdim edildiği yemek organizasyonumuz, üniversite rektörümüz Prof. Dr. Fatma Kanca, üniversite rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım Üçtuğ, üniversite genel sekreter yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ece Ozan, rektör özel kalemimiz Sultan Gülcan Ceylan, branş antrenörlerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında