Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz, TOGEMDER Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine Sağlık Eğitimi vermişlerdir.

04 June 2024 Tuesday

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz, Dr. Öğretim Üyesi Melek Ersoy Cingi'nin danışmanlığında yürüttükleri 'Toplumsal Sorumluluk Projesi' dersi kapsamında TOGEMDER Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine 'Sağlık Eğitimi' vermişlerdir. Sağlık bilinci hakkında farkındalık oluşturmayı hedefleyen öğrencilerimiz proje kapsamında 21 Mayıs Salı ve 23 Mayıs Perşembe günlerinde TOGEMDER öğrencileriyle atölye çalışmalarına katılmış ardından hijyen, beslenme, ilk yardım ve menstruasyon konularında bilgilendirmede bulunmuşlardır. Eğitim sonunda öğrencilerin soruları cevaplanmış, karşılıklı memnuniyetler ifade edilmiştir.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında