Doç. Dr. Damla Cihangir-Tetik, TUBİTAK tarafından desteklenen AB’nin ve Türkiye’nin Güneydoğu Asya’daki Görünümü: Vietnam Medyasının Analizi adlı araştırmasını 6 Haziran Perşembe günü saat 16.30`da Teams üzerinden sunacaktır.

06 June 2024 Thursday

Doç. Dr. Damla Cihangir-Tetik, TUBİTAK tarafından desteklenen AB'nin ve Türkiye’nin Güneydoğu Asya’daki Görünümü: Vietnam Medyasının Analizi adlı araştırmasını 6 Haziran Perşembe günü saat 16.30'da Teams üzerinden sunacaktır. Fenerbahçe Üniversitesi Siber Alan Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz davetlidir. Etkinliğe şu linkten ulaşılabilir: https://bit.ly/4aMbZsy

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında